Barča Pelánková

Lektorka EkoCentra Brno, kde sestavuje program seminářů a učí výukové programy pro školy, v minulosti též jezdila na akce s Hnutím Brontosaurus.

Franta Frodo Serbus

Hlavní vedoucí TOM Kasiopea, předseda odboru KČT Chameleon, aktivně spolupracuje s dalšími organizacemi. Když on zabezpečí nějakou akci, pak jsme si jisti, že budeme příjemně spát, výborně jíst (je znamenitý kuchař) a bude o nás všestranně postaráno na hranici rozmazlování. Má kreativní zkušenosti s organizováním programů pro děti i pro dospělé, je spoluautorem her, které jsou oblíbené nejen v našem oddíle.

Honza Kořínek

Člen vedení Instruktorů Brno s bohatými zkušenostmi s akcemi pro dospělé, specialista na logisticky náročné outdoorové akce.

Martina Tinka Šišáková

Spolu s Frantou vede TOM Kasiopea. Má cit pro vytváření atmosféry a zkušenosti s organizováním masových i komorních akcí. Má barevné ruce (od malování na všechno možné) a básnické střevo. Na Zdravokurzech se od ní dozvíte, že zdravotníkem se můžete stát snadno a rychle.

Petr Mišík





Radek Pelánek

Pořádá akce s TOMíky, Instruktory Brno, a také zážitková soustředění a výlety, specialista na masové šifrovací hry, autor Příručky instruktora zážitkových akcí.

Šimon Athaj Řeřucha

V současné době pořádá především akce s Instruktory Brno (pokud zrovna není na druhém konci světa), původně fungoval pod vlajkou Junáka.

Zuzka Pelánková

Od dětství členkou turistického oddílu, ovládá různé tradiční i netradiční výtvarné techniky, instruktorka v lanovém centru Proud.